Göğüsler fora!



Yaz geldi, plaj sezonu açıldı. Baştan çıkaran, seksi göğüslere kavuşmak için hemen harekete geçmeniz gerekir!







Güzel ve seksi göğüslere kavuşmak için yapmanız gereken bazı hareketleri bilmekten geçiyor. Kol ve göğüs kaslarınızı geliştirecek bu egzersizleri haftada iki ya da üç kez yapabilirsiniz.

Dimdik göğüsler için

Dizleriniz bükük şekilde sırt üstü yere uzanın. İki elinize bir buçuk kiloluk dambıl alın ve kollarınızı başınızın üzerine kaldırın. Avuçlarınız birbirine baksın. Dirseğinizi hafiçe büküp, kollarınızı iki yana doğru indirip nefes alın. Bir saniye bu şekilde durun. Sonra nefes verip kollarınızı yukarı kaldırın. Hareketi tekrar edin. Bir sandalye ya da masanın önünde durun. Kollarınız omuz genişliğinde açık, sandalyeye tutunun. Yere dikey olarak tutunun. Ayak parmaklarınızla denge kazanın, göğsünüzü ellerinizle şınav çeker gibi yaklaştırın. Kendinizi tekrar geriye itip hareketi tekrar edin.

Dizlerinizi bükün, ayaklarınız yerde sırt üstü yere uzanın. Her iki eliniz ede dambıl alın ve avuçlarınız karşı tarafı görecek biçimde kollarınızı yukarı doğru kaldırın. Dirsekleriniz dümdüz olsun. Bu şekilde birkaç saniye kaldıktan sonra yavaşça başlangıç pozisyonuna dönün.

0 yorum: