Renkler doğal , saçlar kabarık



Yeni bir kış sezonuna hazırlanırken, saç modasını merak edenlere müjde! Bu sezon, evde kendi kendinize yapabileceğiniz kabarık ve modern dizaynlar moda.



Sıcak yaz günlerini geride bırakıp, sonbahara 'merhaba' dediğimiz şu günlerde mağaza vitrinleri de yeni sezon ürünlerini ağırlamaya başladı. Eteğin altın çağını yaşayacağı yeni sezonda ayakkabıların burunları da yuvarlak bir form kazandı! Peki ya saçlar?


Bu kış hangi saç modelleri moda? Hangi renkler tercih edilecek? İşte, bütün bu soruların yanıtları usta kuaför Hakan Köse'den geliyor. Pantene'in saç bakım ürünleriyle kış sezonunun dört moda saç dizaynını uygulayan Köse, saçlarda 'kadınsı' görüntünün ön plana çıktığını söylüyor. Boya tonlarında doğal renklerin hakim olacağını belirten ünlülerin kuaförü Hakan Köse, kolay ve basit uygulanabilen saçların tercih edileceğinin de altını çiziyor. Kimi zaman klasik, bazen da modern çizgilerin saçlarda hakimiyet kuracağını anlatan Köse, "Hanımlar bu kış hem düz ve kabarık modeller hem de dinamik dizaynlarla dikkat çekecek" diyor. Usta kuaför, evde kendi kendinize yapabileceğiniz birkaç modeli de şu şekilde anlatıyor:


Toplu modeller


Bu modeli uygulamak için; saçınızı tamamıyla düz hale gelene kadar yuvarlak bir fırça ile tarayıp, makine ile kurutun. İyice geriye çekip, büyük bir topuz ya da at kuyruğu yapın. Topuz için saçınızı tokanın etrafında kolay bir biçimde dolayabilirsiniz. Saçlarınızın düzleşip basitçe biçim alması için düzleştirici etkili bir ürün kullanabilmeniz mümkün. Böylelikle saçlarınızın elektriklenmeden düzleşmesini sağlayabilirsiniz.


Uzun ve dağınık saçlar


Uzun saçlarınızı evde biçimlendirmek için; saçınızı yassı bir fırçayla tarayarak kurutun ve sıcak havayı farklı yönlerden vererek hacim kazandırın. Saçı parmak kalınlığında buklelere ayırın. Çok diplere gelmeden bükün. Bittikten sonra da hafifçe karıştırın. Hacmi güvenliğini sağlamak için bol bol saç spreyi sıkın ve daha çok dyetişkinluk için parmaklarınızla hareket katın.

0 yorum: